Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VfB Stuttgart kiest Zorniger als opvolger van Stevens

Laatste update:

Een dag na de 1-2 zege op SC Paderborn, waardoor die Schwaben zich rechtstreeks handhaafden in de Bundesliga, brengt Stuttgart het nieuws naar buiten. "Ik heb er veel plezier in gehad", zei Stevens zaterdag al. "Dat klinkt misschien gek, maar dat zal je van me moeten aannemen."

Anderhalve week geleden ging Stevens nog finaal door het lint tijdens een training. Daarna werd er al driftig gespeculeerd over zijn positie. "Jullie zijn een stel apen, apen zijn jullie!", beet hij zijn spelers toe. Die tirade miste zijn uitwerking overigens niet: Stuttgart won daarna twee keer en mag daardoor ook komend jaar in de Bundesliga uitkomen.

Update 24 mei 13.45 uur - VfB Stuttgart maakt vertrek van 'Redder van de Eeuw' officieel
Huub Stevens is komend seizoen geen trainer van VfB Stuttgart. De Bundesliga-club maakt zondagmiddag ook via de officiële kanalen melding van het vertrek van de 61-jarige Nederlander, die die Schwaben op het hoogste niveau hield. "Huub is bij een andere club de Trainer van de Eeuw (Schalke 04, red.) en bij ons is hij nu de Redder van de Eeuw", zo stelt directeur Robin Dutt in een communiqué.

Update 25 mei 14.26 uur - VfB Stuttgart kiest Zorniger als opvolger van Stevens
Alexander Zorniger is de nieuwe trainer van VfB Stuttgart. Nadat Huub Stevens afgelopen weekend de club in de Bundesliga wist te houden, deelde men via de clubkanalen mee dat de 61-jarige 'Redder van de Eeuw' niet zou blijven. De 47-jarige Duitser, die in het verleden al eens assistent was in Stuttgart, werd half februari de laan uitgestuurd bij Red Bull Leipzig. Hij heeft voor drie seizoenen getekend bij die Schwaben.

-
Huub Stevens heeft het goed gedaan met Stuttgart

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties