Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VfL Wolfsburg kiest voor 'de beste oplossing' na vertrek van Hecking

Laatste update:

Voor de zesde opeenvolgende wedstrijd wist Wolfsburg niet te winnen in de Bundesliga. Het team van onder meer Jeffrey Bruma heeft na zeven wedstrijden slechts zes punten verzameld. Wolfsburg begon het seizoen met een overwinning op FC Augsburg, maar sindsdien werd geen enkele wedstrijd omgezet in een zege. De dramatische prestaties hebben ertoe geleid dat Wolfsburg op de veertiende plek staat.

Na de nederlaag van zondag sprak technisch directeur Klaus Allofs al onheilspellende woorden. "We gaan eerst eens met elkaar rond de tafel zitten en dan komen we hopelijk tot de juiste beslissing", zei hij. Hecking stond sinds december 2012 voor de groep bij Wolfsburg. In zijn drie volledige seizoenen loodste de Duitser de club naar respectievelijk de vijfde, tweede en achtste plek. Hoogtepunten waren de bekerwinst en de Supercup in 2015.

Niet alleen Hecking vertrekt: ook assistent-trainer Dirk Bremser moet het veld ruimen. Valérien Ismaël, trainer van Wolfsburg onder 23, neemt op interim-basis de honneurs waar als trainer. "Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar in deze wereld moet je hier rekening mee houden als het succes uitblijft. Helaas was dat bij ons het geval. Ik was graag in dienst gebleven en had met het team willen blijven werken, maar ik respecteer de beslissing van de club", aldus Hecking, die zijn spelers, de staf en de fans bedankt.

Update 6 november 12.25 uur - VfL Wolfsburg neemt definitief besluit over opvolging van Hecking
Valérien Ismaël mag het seizoen afmaken bij VfL Wolfsburg. De Fransman werd drie weken geleden aangesteld als interim-trainer na het vertrek van Dieter Hecking. Ismaël boekte zaterdag een 0-3 zege op SC Freiburg, pas de tweede overwinning van het seizoen, en na die wedstrijd besloot het bestuur dat hij voorlopig in dienst blijft. Technisch directeur Klaus Allofs noemt dat 'de beste oplossing'.

Is het ontslag van Dieter Hecking terecht?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties