Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Viborg FF maakt mogelijk einde aan 'uitzichtloze situatie' bij Ajax

Laatste update:

Ajax nam de middenvelder in 2013 over van Bröndby IF, waarna hij zich in Amsterdam bij de Onder-17 voegde. Via de Onder-19 kwam Bay afgelopen seizoen bij Jong Ajax terecht, waarmee hij tot vijftien wedstrijden in de Jupiler League kwam. Marcel Keizer nam de Deen echter maar één keer op in zijn basiself en Bay is nu klaar met zijn reserverol.

"Ik krijg complimenten op de training, maar ik heb niet het gevoel dat ik écht in beeld ben bij de trainersstaf. Ik zit vaak op de bank. De situatie ziet er niet goed uit voor me. Het lijkt uitzichtloos", zegt Bay in gesprek met de Deense krant. Zijn contract bij Ajax loopt nog door tot medio 2018.

"Ik wil elke week voetballen, dat mis ik. Ik wil een belangrijke speler zijn voor het team. Dus nu ben ik bereid om op zoek te gaan naar een andere club. Misschien wel in Denemarken", besluit de middenvelder, wiens zaakwaarnemer momenteel werkt aan een transfer. Diverse clubs zouden al contact opgenomen hebben, waaronder het Deense FC Nordsjælland.

Update 14 juli 12.38 uur - Viborg FF maakt mogelijk einde aan 'uitzichtloze situatie' bij Ajax
Markus Bay krijgt de kans een contract te verdienen bij Viborg FF. De nummer twaalf van het afgelopen seizoen in Denemarken neemt Bay op proef, meldt Ekstra Bladet. Volgens de krant heeft Ajax toestemming gegeven en krijgt de twintigjarige middenvelder twaalf dagen om een nieuwe club te vinden. Lukt dat niet, dan moet hij terugkeren naar Ajax. Bay noemde zijn situatie recentelijk 'uitzichtloos'.

Is een eventueel vertrek van Markus Bay zonde voor Ajax?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
20
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties