Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vida ontvangt waarschuwing en mag meespelen tegen Engeland

Laatste update:

Vida, tegenwoordig speler van Besiktas, en Vukojevic speelden eerder samen bij Dinamo Kiev en koesteren nog altijd liefde voor de club. "Leve Oekraïne" en "Deze overwinning is voor Dynamo Oekraïne" zeiden Vida en Vukojevic terwijl ze zichzelf filmden. Deze teksten liggen politiek gevoelig in Rusland, dat de afgelopen jaren in conflict is met Oekraïne.

De FIFA is op de hoogte gesteld en gaat het voorval onderzoeken. "De FIFA is bezig het voorval in kaart te brengen en gaat de potentiële bewijzen aangaande dit incident eveneens onderzoeken. Graag begrip dat we verder geen commentaar kunnen geven totdat we alle beschikbare informatie hebben geëvalueerd", aldus de FIFA tegenover the Sun.

De Engelse krant meldt dat de regels van de mondiale voetbalbond voorschrijven dat het voor spelers verboden is om het publiek te provoceren tijdens wedstrijden. De FIFA kan besluiten om Vida voor twee duels te schorsen. Vida heeft al gereageerd op de commotie: "Het is een grap, ik heb vrienden bij Dinamo Kiev. Ik bedoelde er niets mee. Ik begrijp niet waarom Russische fans het wellicht niet begrijpen. Het was gewoon een grap, niets politieks."

Update 8 juli 16.22 uur - Vida ontvangt waarschuwing en mag meespelen tegen Engeland
Domagoj Vida mag meespelen in de halve finale van het WK tegen Engeland. De Kroaat raakte in opspraak nadat de verdediger na de winst van Kroatië en dus ook de uitschakeling van Rusland pro-Oekraïense leuzen uitsprak op een video. "We bevestigen dat de tuchtcommissie van de FIFA een waarschuwing heeft gestuurd", zo luidt het statement van de wereldvoetbalbond.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties