Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vidal fit genoeg voor openingswedstrijd Chili tegen Australië

Laatste update:

De sterspeler van Chili trekt zich dus blijkbaar niet veel aan van de woorden van Ramon Cugat, de arts die de middenvelder opereerde. Hij stelde eerder deze donderdag dat het WK eigenlijk te vroeg kwam voor Vidal: "Als hij gaat spelen, is de kans groot dat hij een terugval krijgt. Binnen twee maanden na de operatie aan zijn meniscus moet hij het rustig aan doen", adviseerde Cugat.

Daar wil Vidal echter niets van weten: "Ik ben er helemaal klaar voor", belooft hij. "De knie heeft goed gereageerd en ik weet zeker dat ik kan spelen in de openingswedstrijd tegen Australië. Ik ben gelukkig." De tweede groepswedstrijd van de Chilenen is tegen Spanje en als laatste wacht vervolgens het Nederlands elftal.

Update 9 juni 10.52 uur - Chileense media rekenen niet op Vidal bij openingswedstrijd
Arturo Vidal zei zelf dat hij helemaal klaar was voor het WK, maar na zijn korte invalbeurt tegen Noord-Ierland heeft de middenvelder van Chili geen een keer meer met de groep meegetraind. Vidal heeft nog altijd last van zijn knie en Chileense media rekenen er niet op dat de sterspeler de openingswedstrijd tegen Australië zal gaan halen. Bondscoach Jorge Sampaoli heeft op het trainingskamp in Belo Horizonte inmiddels verschillende andere systemen uitgetest.

Update 11 juni 22.04 uur - Chili haalt opgelucht adem: sterspeler Vidal traint weer mee
Chili haalt opgelucht adem: Arturo Vidal, met Alexis Sánchez de blikvanger van de ploeg, lijkt weer helemaal fit. De middenvelder van Juventus trainde woensdag voor het eerst weer mee met zijn ploeggenoten, meldt persbureau Belga. Hij is dus net op tijd hersteld van zijn knieblessure, want de eerste wedstrijd van de Zuid-Amerikanen op het WK is over twee dagen. Chili speelt vrijdag tegen Australië, de andere wedstrijd in de groep van Nederland en Spanje. Op 23 juni speelt Chili tegen het Nederlands elftal.

Update 13 juni 07.40 uur - Vidal fit genoeg voor openingswedstrijd Chili tegen Australië
Jorge Sampaoli heeft vrijdag zeventien miljoen Chilenen gelukkig gemaakt met het nieuws dat Arturo Vidal fit genoeg is om te kunnen spelen tegen Australië. Volgens de bondscoach heeft zijn sterspeler geen, of in ieder geval nauwelijks, pijn meer aan zijn knie. "Ik denk dat dit verhaal voorbij is", zei Sampaoli. "De fysiotherapeut heeft geweldig werk verricht en er is een grote kans dat Arturo zal spelen. Het was een lastige blessure, maar hij is fit. Nu moet ik beslissen of Arturo zal beginnen of niet."

-
Arturo Vidal is de beste speler van Chili

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
0
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
22
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties