Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Viertal Willem II tot diep in de nacht aan het kaarten'

Laatste update:

Het gaat om doelman Timon Wellenreuther, verdediger Thomas Meissner, middenvelder Atakan Akkaynak, en aanvaller Donis Avdijaj, opvallend genoeg allemaal spelers die zijn geboren in Duitsland. Laatstgenoemde speelt zijn interlands voor Kosovo. Volgens het Algemeen Dagblad gaan geruchten dat de vier 's nachts naar de discotheek Club Index in Schüttorf zijn gegaan, op zestig kilometer van Emmen. Trainer Adrie Koster vertelt aan FOX Sports enkel dat zijn ingreep te maken heeft met de houding van het viertal.

"Ik verwacht dat profs zich optimaal voorbereiden op een wedstrijd. Dat vond ik nu niet het geval", aldus Koster, zonder verder in te gaan op details. "Je kunt zaken laten lopen, maar ik vond het nodig om in te grijpen en duidelijk te zijn. Er zijn grenzen, daar moet iedereen zich aan houden." Na de wedstrijd komt technisch directeur Joris Mathijsen met nadere toelichting. De vier spelers waren zaterdag wel met de spelersgroep afgereisd naar Emmen, maar behoren niet tot de wedstrijdselectie.

Wellenreuther, Meissner en Avdijaj waren vorige week nog basisspelers in de met 0-3 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Akkaynak maakte in dat duel zijn entree na 82 minuten, als vervanger van Vurnon Anita. Willem II staat dertiende in de Eredivisie en verloor de laatste twee duels. De Tilburgers hebben zestien punten verzameld en zijn daarmee maar een punt verwijderd van nummer zeventien NAC Breda.

In het duel met Emmen wordt Wellenreuther onder de lat vervangen door Mattijs Branderhorst. Centraal achterin speelt Freek Herkens op de plek van Meissner. Willem II meldt dat verdediger Damil Dankerlui voorin staat opgesteld, maar het is onduidelijk of dat ook echt het geval is.

Update 24 december 12.22 uur - 'Viertal Willem II tot diep in de nacht aan het kaarten'
Timon Wellenreuther, Donis Avdijaj, Thomas Meissner en Atakan Akkaynak zijn uit de selectie van Willem II gezet vanwege slecht gedrag de avond voor de wedstrijd tegen FC Emmen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het viertal zat naar verluidt tot diep in de nacht te kaarten op hun hotelkamer en was erg luidruchtig. Eerder werd er gesproken over een discotheekbezoek, maar dat zou niet aan de orde zijn geweest.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties