Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vilhena hoort definitieve straf en mist Klassieker

Laatste update:

Vilhena zou Mathias Pogba in de derby een elleboogstoot hebben uitgedeeld, die vervolgens niet bestraft werd door de arbitrage. Pogba verscheen na de wedstrijd met een pleister op zijn hoofd voor de camera's: "Vilhena gaf me een elleboogstoot. Het geeft verder niet, het hoort erbij. Het is een mooi souvenir", reageerde hij na de wedstrijd.

Als hij inderdaad schuldig wordt bevonden is het de vraag hoe lang de Feyenoorder toe moet kijken. Op 2 april treffen de Rotterdammers Ajax in de Amsterdam ArenA en Giovanni van Bronckhorst zal in die wedstrijd zeker een beroep willen doen op Vilhena. De speler en Feyenoord moeten voor woensdag een verklaring aanleveren, waarna de aanklager zal beslissen of er een schikkingsvoorstel wordt gedaan.

Update 8 maart 12.10 uur: Vilhena dreigt Klassieker te missen na horen eis aanklager
De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord komt op de tocht te staan voor Tonny Vilhena. De aanklager betaald voetbal maakte dinsdag al bekend een vooronderzoek te starten naar een vermeende elleboogstoot van de middenvelder jegens Mathias Pogba en woensdag is duidelijk geworden dat Vilhena geruime tijd aan de kant kan komen te staan. De eis tegen de Feyenoorder is vier duels, waarvan een voorwaardelijk, waardoor hij de wedstrijden tegen AZ, sc Heerenveen en Ajax zou missen. Als de Rotterdammers er voor kiezen om in beroep te gaan, dient de zaak donderdagavond.

Update 8 maart 16.15 uur: Feyenoord niet akkoord met zware schorsing Vilhena
Feyenoord en Tonny Vilhena hebben laten weten niet akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. De aanklager wil de middenvelder vier wedstrijden, waarvan een voorwaardelijk, schorsen naar aanleiding van een vermeende elleboog in het gezicht van Spartaan Mathias Pogba. Donderdagavond zal de tuchtcommissie zich in Zeist over de kwestie buigen.

Vind jij dat Tonny Vilhena bestraft moet worden?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties