Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vincent Janssen niet ingeschreven voor Champions League

Laatste update:

Na de verkoop van Mousa Dembélé aan Guangzhou R&F en de verhuur van Georges-Kevin N'Koudou aan AS Monaco is er ruimte ontstaan in de Premier League-selectie van the Spurs, die mag bestaan uit maximaal 25 spelers. En hoewel Pochettino twee weken geleden resoluut duidelijk maakte dat Janssen niet voorkomt in zijn plannen, ziet de wereld er inmiddels anders uit. De Argentijn bevestigt dat de ex-speler van AZ een rugnummer krijgt, weer zal meetrainen met het eerste elftal en elke wedstrijd 'gewoon' in aanmerking komt voor een plek in de wedstrijdselectie.

Janssen trainde tot dusver mee bij de Onder-23 van Tottenham. De club uit Londen wilde hem graag slijten, bijvoorbeeld aan Schalke 04. Technisch directeur Christian Heidel van Schalke vertelt vrijdag in de Duitse pers dat zijn club ervoor kon kiezen om Janssen over te nemen. Het zou gaan om een huurovereenkomst met optie tot koop, zo werd donderdag al duidelijk. "Tottenham bood ons donderdag om 16.15 uur aan om de speler op het vliegtuig te zetten. Wij hebben 'nee' gezegd. Deze transfer is niet afgeketst op financiële gronden", is het enige wat Heidel erover kwijt wilde.

Intern zouden er zorgen zijn geweest over de blessuregevoeligheid van de 24-jarige Nederlander. Janssen, die ook met Real Betis, Cardiff City en Wolverhampton Wanderers in verband werd gebracht, werd twee jaar geleden voor minimaal twintig miljoen euro overgenomen van AZ. In zijn eerste seizoen wist hij geen indruk te maken in de Premier League en vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Fenerbahçe. Mede door blessureleed kwam hij ook in Turkije niet uit de verf. Janssen kampte de afgelopen maanden met een slepende voetblessure, maar is inmiddels hersteld.

Update 5 februari 18.31 uur - Vincent Janssen niet ingeschreven voor Champions League
Trainer Mauricio Pochettino haalde Vincent Janssen onlangs weer bij de selectie van Tottenham Hotspur en gaf daarbij aan dat de spits ook weer in aanmerking komt voor minuten in het eerste. De Nederlander zal echter dit seizoen hoe dan ook niet in actie komen in de Champions League, aangezien the Spurs hem niet hebben ingeschreven voor de knock-outfase van het miljardenbal. Tottenham heeft te weinig voetballers die zelf zijn opgeleid in de selectie zitten en mag daardoor minder spelers inschrijven voor de Champions League, waarvan Janssen nu het slachtoffer is geworden.

Denk je dat Vincent Janssen zich gaat herpakken bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties