Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse bevestigt nadrukkelijke interesse in Slutsky

Laatste update:

Eerder dit seizoen werd bekend dat Fraser na dit seizoen vertrekt bij Vitesse. Slutsky wordt gezien als mogelijke opvolger. De 46-jarige trainer maakte in Rusland naam door drie keer kampioen te worden met CSKA Moskou. De oud-doelman werd vervolgens bekend als bondscoach van Rusland, waar hij van 2015 tot en met het EK van 2016 aan het roer stond. Nadat Rusland als laatste eindigde in de groepsfase stapte Slutsky op.

Vorig jaar werd hij aangesteld bij Hull City in de Championship, maar daar hield de Russische trainer het niet lang vol. Na negentien wedstrijden werd hij wegens tegenvallende resultaten op straat gezet. The Tigers bezetten toen de teleurstellende twintigste plaats op de ranglijst. Eerder werd al bekend dat ook Steijn kandidaat is om Fraser op te volgen. Hij liet in een reactie weten Vitesse 'een heel mooie club' te vinden.

Slutsky werd eerder deze maand nog in verband gebracht met FC Twente. Volgens Sport-Express zou Twente de Rus volgend seizoen willen aanstellen, met Oleg Yarovinsky als assistent. Technisch directeur Jan van Halst deed het bericht in een reactie aan Voetbalzone af als 'totale onzin'. Ook Yarovinsky zei niets te weten van een eventueel dienstverband in Enschede. "FC Twente? Eerlijk gezegd weet ik daar niets van. Ik weet het echt niet. Er is ook geen contact geweest, absoluut niet."

Update 24 februari 11.21 uur - Vitesse wil belangstelling voor Slutsky niet bevestigen
Vitesse wordt voor de trainerspost gelinkt aan Leonid Slutsky, die na zijn vertrek bij Hull City zonder werkgever zit. De club uit Arnhem wil niet reageren op de geruchten over de vermeende opvolger van Henk Fraser. "Wij doen geen mededelingen over de trainersvacature", verklaart interim-technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse aan de Gelderlander. "We gaan niets bevestigen."

Update 4 maart 15.20 uur - Vitesse bevestigt nadrukkelijke interesse in Slutsky
Vitesse hoopt Leonid Slutsky spoedig te kunnen presenteren als de opvolger van de vertrekkende Henk Fraser, zo bevestigt technisch directeur Marc van Hintum tegenover de NOS. De Russische oefenmeester is de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer van de Arnhemmers te worden. In januari werd Slutsky al gefotografeerd met Van Hintum en algemeen directeur Joost de Wit, maar Vitesse wilde niet bevestigen dat de Rus kandidaat was voor de functie van hoofdtrainer.

Wie zie jij liever bij Vitesse?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
12
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
69
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties