Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse bevestigt vertrek technisch directeur Allach naar Israël

Laatste update:

Allach zit in het laatste jaar van zijn contract bij Vitesse. De sportbestuurder wil volgens de Gelderlander geen commentaar geven op het gerucht. Algemeen directeur Joost de Wit geeft aan 'niet op de hoogte te zijn' van interesse uit Haifa. Allach was eerder werkzaam bij de KNVB, RKC Waalwijk, FC Twente en VVV-Venlo. Allach gaf eerder tegen Voetbal International aan dat hij twijfelt over zijn toekomst bij Vitesse.

Maccabi Haifa doet het dit seizoen minder dan verwacht en staat momenteel in de middenmoot van de hoogste divisie in het land. Guy Luzon, trainer van Maccabi Haifa, staat onder druk en de geruchten gaan dat de oefenmeester de laan wordt uitgestuurd. Als optie voor de functie van 'td' wordt naast Allach ook Toni Munoz genoemd. De laatste technisch directeur van de club was Tor-Kristian Karlsen, die in mei vertrok.

Update 6 november 08.31 uur - 'Vitesse raakt technisch directeur Allach definitief kwijt'
Mohammed Allach gaat Vitesse definitief verlaten voor Maccabi Haifa, zo meldt De Telegraaf maandagochtend. De technisch directeur van de Arnhemmers zal volgens de krant maandag of dinsdag zijn krabbel zetten bij de Israëlische topclub, die Maccabi Tel Aviv, waar Jordi Cruijff de touwtjes in handen heeft, achterna wil. Hoofd scouting Marc van Hintum neemt naar verwachting tijdelijk de taken van Allach, die na vijf jaar vertrekt bij Vitesse, over.

Update 6 november 11.02 uur - Vitesse bevestigt vertrek technisch directeur Allach naar Israël
Mohammed Allach gaat definitief aan de slag bij Maccabi Haifa, zo maakt zijn huidige werkgever Vitesse via officiële kanalen bekend. Hij zal later deze maand aan de slag gaan in Israël en gebruikt komende week om zijn werkzaamheden bij Vitesse af te ronden en over te dragen. Marc van Hintum, hoofd scouting, zal tijdelijk de taken van Allach overnemen, tot er een nieuwe technisch directeur is gevonden.

Denk jij dat Mo Allach aan zijn laatste seizoen bij Vitesse bezig is?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties