Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse-doelwit praat verder met ADO over nieuw contract

Laatste update:

De club uit de Hofstad wil graag langer met de linkspoot door, maar Meijers sloeg een eerste contractvoorstel af en staat open voor een nieuwe uitdaging. Hij speelde eerder voor RKC Waalwijk en FC Volendam en komt sinds de zomer van 2012 uit voor ADO. Voor die club heeft Meijers in 103 officiële wedstrijden één doelpunt gemaakt en gaf hij veertien assists.

"Aan de ene kant voel je je gestreeld dat een club als Vitesse geïnteresseerd is in een spelers van ons, maar het mag duidelijk zijn dat we Aaron graag voor de club willen behouden", reageert technisch manager John Metgod in de krant. Bij Vitesse zou Meijers de concurrentie aan moeten gaan met onder anderen Rochdi Achenteh.

Update 20 juli 10.08 uur - Vitesse-doelwit praat verder met ADO over nieuw contract
Vitesse wil Aaron Meijers naar Arnhem halen, maar de linksback lijkt meer te voelen voor een nieuw contract bij ADO Den Haag. Meijers schuift deze maandag weer met zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani aan om verder te onderhandelen over een driejarig contract, zo meldt De Telegraaf. De verwachting is nu dat er toch snel een akkoord bereikt zal worden; pas als dat toch niet lukt, komt Vitesse weer in beeld. Eerdere onderhandelingen waren op niets uitgelopen.

Zou Aaron Meijers een goede aanwinst zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
1
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties