Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse komt weer met contractnieuws en gaat door met Lammers

Laatste update:

In navolging van landgenoot Guram Kashia trok Vako drie jaar geleden vanuit zijn vaderland naar de Eredivisie. Tot op heden speelde hij 35 wedstrijden op de Nederlandse velden voor Vitesse. In maart jongstleden maakte de aanvaller zijn interlanddebuut voor Georgië, tegen Liechtenstein. Vitesse heeft vertrouwen in hem voor de toekomst en spreekt dat uit middels het nieuwe, vierjarige contract.

"We zien in Vako een talentvolle speler", legt technisch directeur Mohammed Allach uit via de officiële clubwebsite. "We zijn blij met zijn langdurige verlenging en bieden hem met het nieuwe contract doorgroeimogelijkheden bij Vitesse." Qazaishvili zelf geeft aan dat hij zich de komende jaren graag wil blijven ontwikkelen in GelreDome. "Ik ga me nu eerst melden bij het nationale team van Georgië. We spelen binnenkort een oefenwedstrijd tegen Saoedi Arabië. Daarna heb ik een aantal weken rust en meld ik me eind juni weer in Arnhem."

Update 23 mei 14.47 uur - Vitesse komt weer met contractnieuws en gaat door met Lammers
Daags na de contractverlenging van Valeri Qazaishvili heeft Vitesse ook de samenwerking met John Lammers verlengd. De coach van de beloftenploeg had een aflopende verbintenis, maar heeft voor twee seizoenen bijgetekend. Lammers kwam in de winterstop naar Vitesse en volgde toen de naar FC Valletta (Malta) vertrokken André Paus op. Met Jong Vitesse werd Lammers kampioen van Divisie A, maar ging het team ten onder in de strijd om het algeheel kampioenschap.

Valeri Qazaishvili moet volgend seizoen meer kansen in de basiself krijgen

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties