Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse onderhandelt over transfer van linksachter

Laatste update:

"Tokyo heeft zich bij ons gemeld, maar voorlopig gaan we nergens op in. Kosuke maakt deel uit van onze selectie en moet proberen speeltijd af te dwingen", aldus Allach in een interview met De Gelderlander. De 29-jarige Ota, zevenvoudig international, kwam dit seizoen zeven keer in actie voor Vitesse.

De linkspoot is uit de basiself verdreven door Arnold Kruiswijk, maar geldt nog wel als de back-up voor de Nederlander. Ota maakte in januari de overstap van Tokyo naar Vitesse en heeft in de GelreDome nog een contract tot medio 2020.

Update 3 januari 11.10 uur - Vitesse onderhandelt over transfer van linksachter
Kosuke Ota heeft zijn laatste wedstrijd voor Vitesse mogelijk gespeeld. De Gelderlander meldt namelijk dat de club uit Arnhem in onderhandeling is met FC Tokyo. De 29-jarige linksachter komt niet meer in de plannen van trainer Henk Fraser voor en mag vertrekken. Spits Abiola Dauda mag eveneens weg en geniet interesse uit Qatar en Zweden.

Is Kosuke Ota goed genoeg voor Vitesse?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties