Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vitesse vangt vertrek Room naar Deventer intern op

Laatste update:

Go Ahead meldt het nieuws rond Room via de officiële kanalen. De 24-jarige Room komt op huurbasis over van Vitesse, waar hij de tweede keuze is achter Piet Velthuizen. Room was in het seizoen 2010/11 eerste keeper in Arnhem, dat jaar ging Velthuizen voor het avontuur in Spanje bij Hércules. Na een seizoen keerde Velthuizen weer terug op het oude nest en werd Room weer naar het tweede plan verwezen.

In totaal speelde Room 43 wedstrijden in competitieverband voor Vitesse. Het overgrote deel van die wedstrijden speelde hij dus in 2010/11, toen hij tot 33 optredens kwam. Sindsdien kwam hij nog maar vier keer in actie in de Eredivisie: twee keer als basisspeler, twee keer als invaller.

Update 2 augustus 19.07 uur - Vitesse vangt vertrek Room naar Deventer intern op
Vitesse is Eloy Room kwijtgeraakt aan Go Ahead Eagles en gaat niet de transfermarkt op om een vervanger te halen. Marko Meerits wordt de nieuwe tweede doelman achter eerste keuze Piet Velthuizen, zo meldt Omroep Gelderland. De 21-jarige Est was in het afgelopen halfjaar verhuurd aan Flora Tallinn, maar keert dus terug naar Arnhem. De zeventienjarige Jeroen Houwen wordt derde doelman.

Eloy Room is een goede keeper voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
41
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
16
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties