Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vlaar zet handtekening onder contract tot 2018

Laatste update:

De 31-jarige Vlaar raakte vorig seizoen ernstig geblesseerd aan zijn knie en vertrok transfervrij bij Aston Villa. Eenmaal weer fit wilde hij meetrainen bij Feyenoord, maar daar was geen plek voor hem, waarna Vlaar zich bij AZ meldde. Het meetrainen resulteerde in een contract en Vlaar is in de afgelopen maanden erg belangrijk gebleken voor de ploeg van John van den Brom.

"Er was ons binnen de mogelijkheden van AZ veel aan gelegen om Ron langer aan de club te binden", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Je merkte bij zijn komst in oktober al dat hij nog vol ambitie zit. Met zijn leidinggevende kwaliteiten, ervaring en uitstraling heeft hij mede aan de basis gestaan van de goede prestaties na de winterstop en bijgedragen aan de ontwikkeling van medespelers. We zijn dan ook zeer blij dat we een Nederlands international van dit kaliber langer bij de club kunnen houden."

Vlaar is ook blij dat hij langer bij AZ kan blijven: "Ik heb al eerder aangegeven dat ik het hartstikke naar m'n zin heb bij AZ", zegt de verdediger. "Ik ben lekker aan het voetballen en we hebben goede resultaten behaald, maar er is nog genoeg uitdaging, zowel individueel als met de ploeg. Dit contract is voor mij ook een stukje rust, waar ik goed bij gedij. Het totaalplaatje is belangrijk. We kunnen hier nog genoeg bereiken. Die ambitie moeten we uitstralen, dat probeer ik iedere dag te doen."

Update 18 mei 11.56 uur - Vlaar zet handtekening onder contract tot 2018
AZ bracht vorige week maandag al naar buiten dat het mondeling akkoord was met Ron Vlaar over een nieuw contract. De ervaren verdediger zou tot medio 2018 gaan bijtekenen en woensdag is dat daadwerkelijk gebeurd. Vlaar zette zijn signatuur onder een nieuwe verbintenis en blijft zodoende aan AZ verbonden voor de komende twee seizoenen. Hij keerde gaandeweg dit seizoen terug in Alkmaar, voor een revalidatie.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties