Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vonk ontkent onderhandelingen met NEC over Conboy

Laatste update:

De Friezen zijn op zoek naar versterking van de linkerkant van de achterhoede en hebben hun oog laten vallen op Kevin Conboy. Technisch directeur Hans Vonk van Heerenveen heeft aan Voetbal International laten weten dat de 26-jarige Deen, die ook op het middenveld uit de voeten kan, daadwerkelijk in de belangstelling van zijn club staat.

Mocht de enkelvoudig Deens international uit Nijmegen vertrekken, dan zal er wel gezocht worden naar een vervanger: routinier Jeffrey Leiwakabessy is anders de enig overgebleven optie die trainer Ruud Brood heeft voor de positie van linksback. NEC hield reeds een flinke schoonmaak in de spelersgroep; begin deze maand vertrokken Victor Pálsson en Sören Rieks en Samuel Stefánik.

Update 20 augustus 18.12 uur - Vonk ontkent onderhandelingen met NEC over Conboy
Tegenover Voetbal International zou Hans Vonk hebben laten weten dat Kevin Conboy wordt gevolgd door sc Heerenveen, maar van onderhandelingen met NEC is zeker geen sprake. Dat laat de technisch directeur van de Friezen weten aan de Leeuwarder Courant. Volgens Vonk is Heerenveen op dit moment niet bezig met de komst van de Deen.

Denk je dat Kevin Conboy naar sc Heerenveen vertrekt?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties