Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Voormalig cultheld van Ajax kan Roemeens avontuur vergeten

Laatste update:

Gheorghe Becali bevestigt de 24-jarige Zuid-Koreaan een aanbieding te hebben gedaan: "We zijn bezig met een speler van een geweldig team die op huurbasis naar ons moet komen. Het is een voetballer die waardevoller is dan de andere spelers over wie we praten. Hij komt uit Zuid-Korea en van Porto. De trainer en directeur hebben gezegd dat hij de beste van allemaal is. We huren hem en geven hem daarna weer terug", aldus Becali tegen DigiSport.

Met 'de beste van allemaal' doelt de voorzitter waarschijnlijk op de andere opties die Steaua voor de spitspositie op het oog heeft. De nummer vijf van het afgelopen seizoen in Roemenië zit bijvoorbeeld ook achter Denis Alibec van Astra Giurgiu aan, die momenteel geldt als de beste spits van Roemeense komaf. Alibec is echter te duur voor Steaua en zou op het punt staan om voor vierenhalf miljoen euro naar VfL Wolfsburg te verkassen. Daar zou hij negen ton netto op jaarbasis kunnen verdienen.

Update 25 mei 09.08 uur - Voormalig cultheld van Ajax kan Roemeens avontuur vergeten
Hyun-Jun Suk gaat niet naar Steaua Boekarest. De club uit Roemenië wilde de aanvaller huren, maar heeft toch gekozen voor de 32-jarige Bojan Golubovic van CSMS Iasi. "Het is honderd procent rond. Ik ga hem achtduizend euro per maand betalen en denk dat hij morgen (woensdag, red.) tekent. In die Zuid-Koreaan zijn we niet langer geïnteresseerd, omdat we hem dan niet kunnen gebruiken in de voorrondes", aldus voorzitter Gheorghe Becali.

Zou Steaua Boekarest een geschikte club voor Hyun-Jun Suk zijn?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties