Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Voormalige Ajax-cultheld gaat aan de slag in Hongarije

Laatste update:

De 25-jarige Suk is daarmee toe aan zijn achtste club. Hij kwam ooit binnen bij Ajax, nadat hij had gevraagd mee te mogen trainen. Het verblijf in Amsterdam werd wel een mooi verhaal, maar geen groot succes. FC Groningen nam de Koreaan uiteindelijk over en gebruikte hem vooral als supersub, maar na anderhalf jaar liet men Suk naar Marítimo in Portugal gaan.

Na een kort uitstapje naar Al-Ahli in Saudi-Arabië keerde Suk terug naar de Portugese velden en tekende hij bij Nacional. Opnieuw duurde het avontuur maar kort en Suk verkaste naar Vitória. Daar viel hij in positieve zin op met 13 doelpunten in 33 wedstrijden en dus trok FC Porto hem aan. De technische leiding is echter van mening dat Suk niet goed genoeg is en zodoende wordt hij verkocht aan Trabzonspor.

Naar verwachting maken de Turken de komst van Suk nog vóór de start van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro officieel. Suk is opgeroepen voor het landentoernooi in Brazilië en de eerste wedstrijd van Zuid-Korea staat gepland voor 4 augustus.

Update 31 juli 17.05 uur - Trabzonspor bevestigt onderhandelingen over cultheld Suk
De geruchten over de belangstelling van Trabzonspor voor Hyun-Jun Suk zijn juist; de Turkse club wil zich inderdaad graag versterken met de voormalig aanvaller van Ajax en FC Groningen. Trabzonspor maakt zondag via de officiële kanalen bekend dat de onderhandelingen met FC Porto zijn gestart.

Update 11 augustus 17.26 uur - Trabzonspor betaalt één miljoen euro voor huur van Suk
Hyun-Jun Suk is officieel speler van Trabzonspor. De Storm van de Zwarte Zee maakt bekend dat de onderhandelingen met FC Porto zijn afgerond en dat de 25-jarige aanvaller voor één seizoen wordt gehuurd. Trabzonspor betaalt één miljoen euro aan Porto en Suk gaat zelf 750.000 euro verdienen in Turkije.

Update 1 februari 10.14 uur - Trabzonspor stuurt ex-Ajacied al na half jaar terug naar FC Porto
Na een half jaar heeft Trabzonspor de huurperiode van Hyun-Jun Suk al beëindigd. De Zuid-Koreaan was door FC Porto tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Turkse club. In de laatste negen wedstrijden kwam de voormalig speler van Ajax en FC Groningen niet meer in actie voor Trabzonspor. Suk kwam tot zeventien wedstrijden in Turkije, waarin hij één keer scoorde.

Update 13 februari 19.15 uur: Voormalige Ajax-cultheld gaat aan de slag in Hongarije
Hyun-Jun Suk heeft twee weken na zijn voortijdige vertrek bij Trabzonspor toch nog een nieuwe werkgever gevonden. De Zuid-Koreaan, die in het verleden voor onder meer Ajax en FC Groningen speelde, wordt door FC Porto voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Hongaarse Debrecen.

Denk je dat Hyun-Jun Suk nog eens terugkeert naar Nederland?

Meer nieuws

Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
1
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
16
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties