Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Voorzitter Legia reageert: 'Barazite is geen thema binnen de club'

Laatste update:

Barazite heeft de gesprekken met Legia aan Voetbalzone bevestigd. Tegelijkertijd benadrukte hij dat het 'nog zeker niet rond is' en dus blijft het voorlopig afwachten of het tot een definitieve overgang zal komen.

Barazite kwam in de zomer van 2014 over van AS Monaco dat hem onder meer verhuurde aan Austria Wien. De aanvaller speelde 92 officiële wedstrijden voor FC Utrecht en kwam daarin tot twintig doelpunten en evenveel assists. De Marrokaanse-Nederlander kwam nog niet uit voor een nationale ploeg en gaf afgelopen december in gesprek met Voetbalzone aan voor beide landen open te staan.

Legia Warschau werd vorig jaar landskampioen en probeert zich momenteel te kwalificeren voor de Champions League. Afgelopen dinsdag werd in de tweede kwalificatieronde met 0-3 op bezoek gewonnen bij het Finse Mariehamn. Komende dinsdag is de return in Polen.

Update 17:51 uur 15 juli 2017 - Voorzitter Legia Warschau reageert: 'Barazite is geen thema binnen de club'
Nacer Barazite bevestigde vrijdag aan Voetbalzone met Legia Warschau gesproken te hebben, maar een overstap naar de Poolse hoofdstad lijkt vooralsnog ver weg. Legia-voorzitter Dariusz Mioduski ontkent zaterdagmiddag via Twitter stelling dat de aanvaller 'een thema is binnen de club' en zegt de ontstane ophef niet te begrijpen.

-
Is Legia Warschau een geschikte club voor Nacer Barazite?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
2
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
77
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties