Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vrouw van Müller biedt excuses aan voor Instagram-post

Laatste update:

"Het duurt langer dan zeventig minuten voordat de hersenen beginnen te werken", aldus Lisa Müller. Haar man en trainer Niko Kovac werden na afloop door Sky over de post bevraagd. "Het is gedaan uit emotie. In retroperspectief gezien denk ik niet dat het een superactie was, maar ze houdt van me. Wat kan ik eraan doen?", aldus Müller.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Kovac vond niet dat er iets 'opgehelderd' moest worden: "Het was niet Thomas zelf die dat heeft geschreven." De 29-jarige Müller maakte in 2000 de overstap van amateurvereniging TSV Pähl naar Bayern en maakte in augustus 2008, als invaller voor Miroslav Klose, zijn debuut in het eerste elftal van der Rekordmeister.

De 98-voudig international van Duitsland speelde tot dusverre 455 wedstrijden voor Bayern en daarin was hij goed voor 179 doelpunten en 154 assists. Met de club uit Beieren staat hij momenteel op de tweede plaats in de Bundesliga, met vier punten minder dan Borussia Dortmund.

Update 4 november 15.20 uur - Vrouw van Müller biedt excuses aan voor Instagram-post
Lisa Müller heeft haar excuses aangeboden voor de Instagram Post die ze tijdens de wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg de ether in slingerde. Bayern communiceert dat de vrouw van Thomas Müller direct na afloop naar Niko Kovac is toegegaan om zich te verontschuldigen. De trainer heeft de excuses geaccepteerd.

Zou jij Thomas Müller in de basis zetten bij Bayern München?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties