Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VVV bevestigt komst van spits met 'kiezelhard schot'

Laatste update:

De Kogel had bij het FC Utrecht van Jan Wouters weinig perspectief op speeltijd en zodoende heeft de spits, die in zijn jeugd lange tijd centrale verdediger was, ervoor gekozen om zijn loopbaan voorlopig in De Koel voort te zetten.

De Kogel had bij FC Utrecht alles om zich tot een ware cultheld te ontwikkelen: harde werker, een klinkende achternaam en een hard schot. De aanvaller, die één interland voor Jong Oranje speelde, kwam in de hoofdmacht echter vrijwel nooit verder dan invalbeurten. Van de 36 optredens waren er maar 10 als basiskracht. In totaal was hij goed voor 7 treffers, waarvan 4 in de voorbije voetbaljaargang.

Update 27 augustus 23.45 uur - VVV stelt voorwaarde aan huren van De Kogel van FC Utrecht
VVV-Venlo wil Leon de Kogel huren van FC Utrecht met als restrictie dat Uche Nwofor eerst moet zijn verkocht, zo meldt De Limburger dinsdagavond. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken. De aanvaller uit Nigeria wordt met diverse clubs in verband gebracht, maar tot op heden hebben de Noord-Limburgers geen enkel officieel bod ontvangen.

Update 28 augustus 9.54 uur - VVV bevestigt komst van spits met 'kiezelhard schot'
VVV-Venlo heeft zich versterkt met FC Utrecht-aanvaller Leon de Kogel. Hij wordt een seizoen lang gehuurd van de Eredivisionist. Dinsdagavond kwam nog naar buiten dat VVV eerst Uche Nwofor wilde verkopen, voordat het De Kogel zou huren. De Nigeriaanse spits is nu nog niet vertrokken, maar De Kogel is al wel binnen. VVV hoopt veel plezier aan hem te beleven in de Jupiler League.

"Op dit moment vinden ze bij FC Utrecht dat Leon te weinig aan spelen toe komt", geeft technisch manager Wim Dusseldorp van VVV aan op de officiële clubwebsite . "Bij VVV-Venlo is de kans op speelminuten een stuk groter en hij kan voor ons met zijn lengte, doelgerichtheid en kiezelharde schot van grote waarde zijn."

FC Utrecht zal Leon de Kogel missen

Meer nieuws

VZ Kort: Tweede aanwinst voor Van Persie een feit, smaakmaker komt over uit KKD
77
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
28
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
13
'Koeman, Messi en nu Xavi. Barcelona gaat zó slecht met zijn legendes om'
13
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
2
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties