Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VVV deelt tweede schorsing uit: 'Op basis van houdig en gedrag'

Laatste update:

"Mink heeft zonder ons in te lichten apart getraind met Arno Arts en in de media gezegd dat hij bij VVV te weinig op techniek kan trainen", reageert trainer Maurice Steijn tegenover De Telegraaf. "Hij heeft de club daarmee in diskrediet gebracht, omdat wij zelf ook trainers in huis hebben die individueel met hem kunnen werken."

Peeters kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Real Madrid. Vooralsnog is zijn verblijf in Venlo geen succes. De ex-Ajacied moet genoegen nemen met een reserverol en kwam dit seizoen in de Eredivisie nog geen minuut in actie. Steijn vindt dat Peeters op de training van VVV te weinig laat zien om in aanmerking te komen voor een basisplaats en geeft de voorkeur aan andere spelers in zijn voorhoede. "Iedereen denkt dat een talent van Real Madrid wel even in de basis komt bij VVV, maar laten we niet vergeten dat hij vorig in de A-jeugd van Real Madrid speelde. Dit is de Eredivisie."



{/embed

Update 24 november 15.10 uur - VVV deelt tweede schorsing uit: 'Op basis van houdig en gedrag'
Behalve Mink Peeters heeft VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn ook Tarik Tissoudali tijdelijk uit de selectie gezet. "Op basis van en zijn houding en gedrag hebben wij besloten een rustperiode van drie dagen in te lassen", reageert de trainer op de clubwebsite.

Mink Peeters moet in januari terugkeren naar Real Madrid

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
5
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
31
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties