Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VVV en slaande Khalouta gaan na dit seizoen uit elkaar

Laatste update:

De club heeft hem op non-actief gezet en dat zint Khalouta niet. "Ik ben niet fair behandeld. Waar er twee vechten hebben er twee schuld. Dit kan ook anders opgelost worden", meent de 25-jarige aanvaller van VVV in gesprek met De Telegraaf. De krant weet dat men in Venlo zo snel mogelijk van hem af wil.

Khalouta was tot dusver dit seizoen goed voor tien doelpunten; drie minder dan clubtopscorer Platje. Vorig seizoen scoorde hij er vijftien voor provinciegenoot Fortuna Sittard en het seizoen ervoor was het negen keer raak. Khalouta beschikt nog over een contract tot volgend jaar zomer.

Update 24 april 20.20 uur - VVV en slaande Khalouta gaan na dit seizoen uit elkaar
Het geduld van VVV-Venlo met Abdelaziz Khalouta is op. De anvaller moet op zoek naar een nieuwe club, nadat hij vorige week ploeggenoot Melvin Platje had geslagen. Khalouta vertrekt in de zomer uit Venlo, ondanks een doorlopend contract tot medio 2016. Beide partijen hebben vrijdag 'in onderling overleg' besloten aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Maurice Steijn zal in de resterende wedstrijden van dit seizoen geen beroep meer doen op de aanvaller.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
10
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties