Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VVV maakt melding van vertrek Ralf Seuntjens: 'Met pijn in het hart'

Laatste update:

VVV wilde de aanvallende middenvelder annex aanvaller in eerste instantie tot medio 2020 binden. Seuntjens en Treffers gaven aan dat ze over een meerjarig contract wilden praten. "We wilden een nieuw driejarig contract voor Ralf, maar VVV ging niet verder dan twee jaar. Ook begrijpelijk, maar uiteindelijk zijn we er niet uitgekomen", aldus Treffers.

Seuntjens is sinds 2015 actief bij de club uit Venlo, nadat hij Telstar achter zich liet. Hij werd in zijn eerste seizoen meteen topscorer van de Eerste Divisie met 28 doelpunten. Na de promotie met VVV een jaar later werd Seuntjes omgeturnd in middenvelder. Tot op heden speelde de 29-jarige Seuntjens 141 wedstrijden voor VVV, met 48 goals en 33 assists tot gevolg.

Update 11 april 15.44 uur - VVV-Venlo maakt melding van vertrek Ralf Seuntjens: 'Met pijn in het hart'
Ralf Seuntjens laat VVV-Venlo na dit seizoen achter zich, zo maken de Limburgers donderdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Beide partijen zijn nog wel in gesprek geweest over een verlenging van het aflopende contract van Seuntjens, maar wisten niet tot een akkoord te komen. "Na vier prachtige jaren heb ik besloten om geen nieuw contract te tekenen bij deze mooie club. Ik heb de leeftijd waarop ik nog één keer een nieuwe stap in mijn carrière kan maken. Met pijn in het hart heb ik besloten hiervoor te kiezen. Ik heb bij VVV-Venlo vier geweldige jaren gehad. In mijn eerste jaar werd ik meteen clubtopscorer en in de jaren daarna kreeg ik een andere rol waarin ik me met plezier schikte. Als middenvelder scoor je minder, maar is het belang dat je voor het team hebt minstens zo groot. Met een vriendenploeg hebben we geweldige resultaten neergezet, maar niets kan altijd blijven duren. Daarom heb ik besloten ondanks het goede gevoel een andere keus te maken", laat hij weten in een afscheidsboodschap aan de supporters.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties