Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wang betaalt half miljoen om ADO uit de acute problemen te houden

Laatste update:

ADO is vorige maand onder verscherpt toezicht van de KNVB gesteld vanwege de financiële problemen. Voor februari moet de club een sluitende begroting overleggen om verdere sancties te voorkomen.

Wang werd in december al geschorst als voorzitter van de raad van commissarissen door de Ondernemingskamer in Amsterdam. Al zijn aandelen moest hij overdragen aan een onafhankelijke beheerder. Als Wang niet wil betalen, kan ADO deze aandelen mogelijk verkopen.

Update 6 januari 22.30 uur - Wang belooft aan betalingsverplichting van 2,5 miljoen te voldoen
Wang Hui gaat de 2.477.605 euro die hij van de Ondernemingskamer aan ADO Den Haag moet betalen, netjes overmaken. Hij heeft met zijn bedrijf United Vansen zijn handtekening gezet onder de betalingsverplichting, zo weet Voetbal International. Het is nog wel de vraag wanneer het Chinese geld gestort wordt.

Update 20 januari 11.35 - Wang maakt half miljoen over om ADO uit de acute problemen te houden
ADO Den Haag heeft een half miljoen euro ontvangen van Wang Hui en United Vansen, zo meldt De Telegraaf. Daarmee kan de club de acute liquiditeitsproblemen oplossen en de salarissen voorlopig doorbetalen. Bovendien krijgt de club met het geld van de Chinese eigenaar wat ruimte op de transfermarkt. Wang weet dat ADO zich zal moeten versterken om niet in acute degradatieproblemen te komen. Overigens heeft de club uit de Hofstad nu nog zo'n twee miljoen euro tegoed van de eigenaar, die hij beloofd heeft over te zullen gaan maken.

Handhaaft ADO Den Haag zich dit seizoen direct in de Eredivisie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties