Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wang Hui moet zich verantwoorden en kan aandelen kwijtraken

Laatste update:

"De directie van ADO Den Haag heeft twee jaar lang in alle vrijheid ieder besluit kunnen nemen. Vanzelfsprekend had United Vansen een aantal zakelijke strategieën toen het de aandelen van ADO overnam", schrijft Terry Wang, de zoon van. United Vansen wilde de Chinese invloed bij ADO vergroten door jeugdspelers naar de club te halen of Gao Hongbo aan te stellen als assistent. Volgens Terry Wang werden de voorstellen tegengehouden door de directie van ADO.

Hij wijst naar Vitesse, waar Yuning Zhang onder contract staat. ADO Den Haag had ook een Chinees moeten halen. "Waarom het management van ADO dergelijke winstgevende projecten voortdurend heeft geblokkeerd, kunnen we met geen mogelijkheid begrijpen." Ook wilde United Vansen een Chinese speler naar ADO halen om hem een jaar lang te laten volgen door een televisiestation. Volgens Terry Wang zette ADO vijf minuten voor de deadline een streep door de transfer.

"Mogen wij ons zo langzamerhand afvragen of het managementteam van de club wel capabel is? Door het gebrek aan initiatief en visie is het management van ADO er de oorzaak van dat de afgelopen twee jaar United Vansen een aantal zakelijke doelen niet heeft kunnen verwezenlijken en ADO daardoor veel geld is misgelopen."

Update 3 december 18.15 uur - Wang Hui moet zich verantwoorden en kan aandelen kwijtraken
Wang Hui raakt zijn aandelen mogelijk kwijt, zo meldt het Algemeen Dagblad. De grootaandeelhouder van ADO Den Haag moet zich op 15 december voor de ondernemingskamer in Amsterdam verantwoorden en als de directie kan aantonen dat de Chinees wanbeleid heeft gepleegd, kan hij zijn aandelen kwijtraken.

Hui Wang is een goede eigenaar voor ADO Den Haag

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
1
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties