Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Waterman voor twee jaar aan de slag bij Turkse laagvlieger

Laatste update:

Samen met Mersin Idmanyurdu, dat als laatste eindigde, incasseerde Karabükspor de meeste tegentreffers (53) in de hoogste Turkse voetbalafdeling. Waterman zal bij de club uit Noord-Turkije de concurrentie aan moeten gaan met Bora Körk, die vorig seizoen tussen de palen stond. Afgaande op de negatieve cijfers lijkt een basisplaats echter in het verschiet te liggen voor de ex-jeugdinternational van Oranje.

Karabükspor wordt voor de 29-jarige Waterman de zevende club in zijn nu tien jaar durende profcarrière. De goalie begon in 2003 bij sc Heerenveen en verkaste drie jaar later naar AZ. Via ADO Den Haag, De Graafschap en het Duitse Alemannia Aachen kwam hij afgelopen zomer bij PSV terecht. In Eindhoven verdrong hij Przemyslaw Tyton uit het doel en kwam hij tot 29 optredens in de Eredivisie.

Update 18 juli 20:39 uur - Waterman voor twee jaar aan de slag bij Turkse laagvlieger
Boy Waterman heeft zich officieel voor twee seizoenen verbonden aan Karabükspor, de nummer vijftien van het vorige seizoen in de Süper Lig. Mavi Ates maakt het nieuws op de officiële clubsite bekend. De 29-jarige doelman keepte vorig seizoen bij PSV, waar hij Przemyslaw Tytón al gauw uit de basiself speelde en tot 29 optredens in de Eredivisie kwam. Doordat zijn contract afliep, kon hij transfervrij vertrekken. Karabükspor is de zevende club in de carrière van de sluitpost: hij speelde voor sc Heerenveen, AZ, ADO Den Haag, De Graafschap, Alemannia Aachen en dus PSV.

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties