Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: WBA breekt clubtransferrecord voor aanvaller uit Venezuela

Laatste update:

De Venezolaan mag door de verscherpte limiet op legionairs (in Rusland mogen clubs maximaal zes buitenlanders in de basis zetten) vertrekken bij Zenit Sint-Petersburg en het transferbedrag komt waarschijnlijk uit op zo'n 21 miljoen euro. Dat zou een transferrecord betekenen voor the Baggies.

Manager Tony Pulis bevestigt in gesprek met ESPN de belangstelling voor Rondón: "We houden hem in de gaten, dat klopt. We houden ook een aantal Belgen en Fransen in de gaten en zien wel of we nog wat kunnen doen." Rondón, die bij Zenit zijn plek is kwijtgeraakt aan Artem Dzyuba, was voor Zenit tot dusver goed voor 28 doelpunten in 57 wedstrijden.

De 42-voudig international, 13 doelpunten, maakte in januari voor achttien miljoen de overstap van Rubin Kazan naar Zenit. Hij kwam eerder uit voor Málaga, UD Las Palmas, Aragua FC, Gulima en San José de Calasanz. Rondón wordt bij Zenit waarschijnlijk opgevolgd door Aleksandr Kokorin van Dynamo Moskou.

Update 10 augustus 17.20 uur - WBA breekt clubtransferrecord voor aanvaller uit Venezuela
José Salomón Rondón gaat in de Premier League aan de slag. West Bromwich Albion heeft de komst van de aanvaller uit Venezuela maandagmiddag officieel kenbaar gemaakt. De club betaalt zeventien miljoen euro aan Zenit Sint-Petersburg en breekt daarmee het clubtransferrecord. "Dit is een nieuwe kans in mijn loopbaan", zegt de speler. "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan." Rondón tekent een contract voor vier seizoenen.

Een goede aanwinst voor West Bromwich Albion?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
21
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
12
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties