Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'We hebben nog geen overeenstemming met PSG bereikt'

Laatste update:

"Ik wil blijven, maar dat hangt niet alleen van mij af. Ik ben gelukkig hier en het team is fantastisch. Als ze een nieuwe rechtsback kopen, heb ik daar niets over te zeggen, dus ik weet niet hoe mijn toekomst eruit ziet", zegt de Oranje-international in gesprek met Le Parisien. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is ook al maanden met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract voor zijn cliënt, maar er zit niet veel schot in de zaak.

"Als ik niet bijteken, dan denk ik dat ze me gaan verkopen. Dat is hoe ik de realiteit nu zie. Ik wil graag weten wat de plannen zijn, maar ik weet het niet. Ik maak me trouwens geen zorgen", gaat Van der Wiel verder. "Ik heb aanbiedingen gekregen van twee Engelse clubs die in de Champions League meedoen, maar ik wil hier blijven. Dit is mijn thuis, ik houd van de club. Dat is mijn wens", besluit de ex-Ajacied.

Update 2 juni 07.10 uur - 'We hebben nog geen overeenstemming met PSG bereikt'
Het blijft onduidelijk of Gregory van der Wiel ook een vierde seizoen voor Paris Saint-Germain zal spelen. De rechtsback heeft nog maar een contract voor een jaar, kan in het Parc des Princes voor vier jaar bijtekenen, maar beide partijen kwamen nog niet tot een vergelijk. "Het is de bedoeling bij PSG te blijven, maar we hebben nog geen overeenstemming over een nieuwe verbintenis", zo geeft de cliënt van Mino Raiola dinsdag in De Telegraaf aan. Van der Wiel sloot eerder niet uit dat hij verkocht wordt.

Denk jij dat Gregory van der Wiel volgend seizoen nog bij PSG speelt?

Meer nieuws

'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties