Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'We kennen de ambitie van Dick, hij wil graag hoofdtrainer worden'

Laatste update:

FC Groningen ziet in Streppel 'een van een zeer select groepje kandidaten die bij de vooruitstrevende visie van de club past', zo geeft het dagblad te kennen. Streppel, 46 jaar, staat sinds de zomer van 2011 voor de selectie van Willem II, na een eerder dienstverband bij Helmond Sport. Het feit dat hij met beperkte middelen en een vaste voetbalvisie toch voor resultaten kan zorgen, spreekt in zijn voordeel.

Willem II eindigde afgelopen seizoen, als nieuwkomer, naast Groningen op een gedeelde achtste plaats in de eredivisie. In 2012/13 degradeerde Streppel met de Tilburgers, om de club daarna na een seizoen al te laten terugkeren naar het allerhoogste niveau. De Telegraaf schrijft dat FC Groningen over twee jaar de helft van de eerste selectie uit eigen jeugd wil laten bestaan en 'op fysiekwetenschappelijk gebied veranderingen doorvoert die innovatief zijn voor de Eredivisie'.

Update 10 februari 9.06 uur - 'We kennen de ambitie van Dick, hij wil graag hoofdtrainer worden'
FC Groningen gaat ook met Dick Lukkien praten over de eventuele opvolging van Erwin van de Looi als hoofdcoach van FC Groningen. De huidige assistent-coach bedong dat toen hij vorig jaar zijn contract met drie jaar verlengde. "En wij komen altijd onze afspraken na", aldus manager technische zaken Peter Jeltema in gesprek met Voetbal International. "We kennen de ambitie van Dick, hij wil graag hoofdtrainer worden en we zullen met hem in gesprek gaan." Jeltema wil verder niks kwijt over de vermeende gesprekken met Jurgen Streppel.

Zou Jurgen Streppel een goede trainer voor FC Groningen zijn?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties