Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'We volgen veel spelers, maar we gaan waarschijnlijk niet voor Pogba'

Laatste update:

Engelse en Spaanse media verzekeren dat zaakwaarnemer Mino Raiola en Barcelona al tot een vergelijk over de persoonlijke voorwaarden van de wereldkampioen zijn gekomen. Voorzitter Josep Maria Bartomeu weigerde zondagavond de vermeende belangstelling voor de ex-speler van Juventus te ontkennen. "Of Pogba komt? Jullie weten dat ik nooit over voetballers van andere clubs praat", verzekerde hij na de Supercopa-winst op Sevilla (2-1).

"Ik respecteer de andere clubs. We hebben nog twintig dagen. We zullen zien welke spelers kunnen komen of kunnen vertrekken. Woensdag spelen we om de Trofeo Gamper en in het weekeinde wacht de eerste competitiewedstrijd… Wat betreft spelers zullen jullie bij technisch secretaris Eric Abidal moeten aankloppen, of iemand anders van de technische afdeling zoals Ramon Planes of Pep Segura. Er is nog tijd om zaken te doen."

Trainer Ernesto Valverde koos in Tanger ervoor om Marc-André ter Stegen in de basis te zetten. Toch wil hij graag dat Jasper Cillessen niet vertrekt. "Ik heb met Jasper gesproken voor de wedstrijd. Ik ga de inhoud van ons gesprek hier niet delen, maar we willen dat hij blijft. We zijn erg tevreden over hem. We hebben twee goede doelmannen nodig en die hebben we nu. We rekenen op hem."

Update 14 augustus 18.51 uur - 'We volgen veel spelers, maar we gaan waarschijnlijk niet voor Pogba'
Ariedo Braida denkt niet dat Barcelona deze maand gaat proberen om Paul Pogba te kopen of huren van Manchester United. De bestuurder van de Spaanse topclub erkent dat de Franse middenvelder 'een geweldige voetballer' is. "We volgen veel voetballers, maar we gaan waarschijnlijk niet voor Pogba", verzekert de Italiaan, verantwoordelijk voor de internationale afdeling van de Catalanen, in gesprek met Tuttosport. "Vandaag de dag wordt er meer over geld dan over voetballers gesproken. Het belangrijkste is dat er goed wordt gekocht en dat er geen fouten worden gemaakt."

-
Zou Barcelona er goed aan doen om Paul Pogba aan te trekken?

Meer nieuws

'Ajax en PSV zetten in op komst van Ivoriaans toptalent Malick Yalcouyé'
0
VZ Kort: FC Utrecht verlengt samenwerking met onfortuinlijke huurling
77
Vermeulen zaait twijfel over Ajax-kandidaat Farioli; X wijst analist terecht
5
Rooney uit ongekende beschuldiging richting geblesseerde spelers van Man United
22
Arsenal-icoon richt zich in titelstrijd op Tottenham en doet enorme belofte
29
Groot beveiligingslek: grappenmaker weet spelersbus Man United binnen te sluipen
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties