Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'We willen Danny wel graag blijven betrekken bij FC Utrecht'

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen vervulde die rol, tot hij aan de slag kon als hoofdcoach bij Excelsior. Er is dus nog altijd een vacature. "Misschien dat dat wat voor mij is in de toekomst. Het lijkt mij in ieder geval heel leuk en er is een klik met de club en de spelersgroep", zegt De Koef in de ochtendkrant. Hij spreekt ook realistisch over zijn beslissing ermee op te houden als prof.

Koevermans constateert droog dat het nu eenmaal niet anders is. Toen hij bij FC Utrecht arriveerde, was het sowieso de bedoeling dat het bij korte invalbeurten zou blijven. "Maar als vijftien minuten al te veel zijn en ik de trainingsintensiteit lichamelijk maar gedeeltelijk aan kan, dan moet je jezelf niet voor de gek blijven houden. Op een gegeven moment wordt het zielig en dan moet je stoppen."

Update 27 maart 13.58 uur - 'We willen Danny wel graag blijven betrekken bij FC Utrecht'
Danny Koevermans maakte onlangs bekend te stoppen als profvoetballer: het lichaam van de aanvaller van FC Utrecht werkte niet meer mee. Trainer Jan Wouters van de club uit de Domstad wil Koevermans blijven betrekken bij de vereniging. "De trainingsvormen die hij mee kan doen, doet hij nog mee. Tevens gaan we beiden kijken of voor hem binnen de technische staf in de toekomst een rol is weggelegd en of die rol hem ligt", laat Wouters weten via de officiële kanalen.

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties