Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'We zijn niet bereid om verdere gesprekken te voeren met Juventus'

Laatste update:

De media berichtten dat Schalke dertig miljoen euro vraagt en dat Juventus vooralsnog twintig miljoen euro geboden heeft. "Voor mij is er pas sprake van een akkoord, wanneer drie partijen het eens zijn geworden", zegt Wittmann tegen Goal. "We zijn nu wel bijna op het punt dat alleen Schalke en Juve nog met elkaar moeten praten." Daarmee bevestigt de belangenbehartiger dus dat Draxler en Juve het bijna eens zijn met elkaar.

De 21-jarige Draxler kan een vijfjarig contract tekenen in Turijn, met een salaris van naar verluidt 3,5 miljoen euro per jaar. Exclusief speciale bonussen zal de vijftienvoudig Duits international dus een bedrag van 17,5 miljoen euro gaan opstrijken, wanneer hij de volle vijf jaar volmaakt bij de Italiaanse kampioen. Draxler speelde tot dusver 116 competitieduels voor Schalke in de Bundesliga, maar kwam in het afgelopen voetbaljaar door blessureleed niet verder dan 15 duels. Zijn contract in Gelsenkirchen loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Update 27 juli 19.40 uur - 'Telefonisch contact over Draxler: 22 miljoen euro is niet genoeg'
Dat het 21-jarige talent Julian Draxler van Schalke 04 in de belangstelling staat van Juventus is geen geheim. Diverse Duitse media melden dat er maandag telefonisch contact is geweest tussen algemeen directeur Giuseppe Marotta van Juventus en manager Horst Heldt van Schalke 04. Marotta deed een bod van 20 tot 22 miljoen euro, maar Heldt heeft zijn Italiaanse collega laten weten dat hij mag terugbellen als hij met minimaal 30 miljoen euro over de brug komt.

Update 27 juli 21.09 uur - 'We zijn niet bereid om verdere gesprekken te voeren met Juventus'
Diverse Duitse media brachten maandag het bericht naar buiten dat Juventus contact heeft gezocht met Schalke 04 over Julian Draxler. Het nieuws is via de officiële kanalen van Schalke bevestigd. "We hebben er even over nagedacht en hebben besloten de aanbieding af te wijzen. We hebben Juventus ook laten weten dat we niet bereid zijn om verdere gesprekken te voeren. Wij willen het ook niet meer hebben dat ze contact zoeken met de speler", vertelt manager Horst Heldt.

Julian Draxler zou een mooie aanwinst zijn voor Juventus

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties