Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Weg voor Viergever naar Eindhoven ligt open na besluit Ajax'

Laatste update:

Voor PSV lijkt de zoektocht naar een linksback daarmee eindelijk afgerond. De Eindhovenaren zochten in januari tevergeefs naar een versterking op de linkerflank. Ook toen passeerde de naam van Viergever al de revue: PSV gaf aan hem als optie te zien voor de defensie van komend seizoen te zien. Werder Bremen toonde in januari eveneens interesse, maar Ajax verleende geen medewerking. Dat was vorig jaar zomer ook al het geval, toen Bayer Leverkusen in Amsterdam aanklopte.

Ronald de Boer twijfelt of PSV er slim aan doet om Viergever als linksback te halen. Op die positie past zijn spel niet goed bij dat van PSV, denkt hij. "Ik gun Nick alles, maar ik vind hem niet specifiek een linksback. Hij is verdedigend prima en heeft een geweldige mentaliteit, maar ik denk dat PSV meer behoefte heeft aan een voetballende linksback. Daar spelen ze meer naar, ondanks dat Joshua Brenet ook meer een verdedigend type is. Viergever kan prima centraal spelen en is een speler die altijd honderd procent geeft", zegt De Boer zaterdagavond.

Ajax nam de linksbenige verdediger in de zomer van 2014 over van AZ. Vorig seizoen veroverde Viergever een definitieve basisplaats onder trainer Peter Bosz en ook onder diens opvolger Marcel Keizer was hij een vaste waarde in de Amsterdamse defensie. Door blessureleed speelde hij sinds medio november geen enkele wedstrijd meer, totdat hij vrijdagavond zijn rentree maakte in dienst van Jong Ajax tegen Go Ahead Eagles. Viergever deed een uur mee tijdens de 0-2 nederlaag.

Update 10 maart 23.11 uur - Nog geen 'definitief akkoord' tussen PSV en Viergever
Nick Viergever is 'op weg' naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De krant schrijft dat er nog geen 'definitief akkoord' ligt, onder meer omdat de verdediger de medische keuring nog moet doorstaan. De linkspoot van Ajax is na dit seizoen transfervrij.

Update 12 maart 7.25 uur - 'Weg voor Viergever naar Eindhoven ligt open na besluit Ajax'
Nick Viergever vertrekt na dit seizoen bij Ajax. De verdediger heeft een aflopend contract in Amsterdam en de clubleiding heeft besloten om hem geen nieuw contract aan te bieden. Dat meldt De Telegraaf maandag. Zodoende ligt de weg naar het Philips Stadion open. Eerder meldde het Eindhovens Dagblad al dat een deal dichtbij zou zijn. Alleen een medische keuring zou de centrumverdediger annex linksback nog scheiden van een dienstverband bij PSV.

Is Nick Viergever een geschikte linksback voor PSV?

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
11
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
73
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties