Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Werkloze Lokhoff wordt mogelijk assistent van Stevens

Laatste update:

VVV eindigde dit keer als voorlaatste en moest weer de play-offs in: tegen Go Ahead Eagles ging het direct fout en dus volgde degradatie. Na vier seizoenen kwam er zo een einde aan het verblijf van de Venlonaren op het hoogste niveau en Lokhoff is nu geslachtofferd. Via een officiële verklaring op de clubwebsite bevestigt VVV dat Lokhoff vertrekt.

"De directie vindt het erg vervelend, maar er was zowel intern als extern onvoldoende draagvlak om Ton Lokhoff na het teleurstellende seizoen te behouden als trainer van het eerste elftal van VVV-Venlo. Deze stap wordt door de directie als noodzakelijk gezien om een nieuwe frisse start te maken", luidt het communiqué van VVV. Een naam van een tijdelijke of definitieve opvolger van Lokhoff noemt men niet.

Update 22:49 uur - Ontslag valt Lokhoff rauw op dak: 'Was graag doorgegaan'
VVV-Venlo nam afscheid van hoofdtrainer Ton Lokhoff en dat had de coach, ondanks de degradatie, niet zien aankomen. Dat laat de oefenmeester weten aan L1. "De beslissing is genomen, het zij zo. Het heeft geen zin daar verder al te veel over te zeggen. Ik moet het verwerken en dan weer verder gaan. In elk geval heb ik anderhalf jaar met veel plezier bij VVV gewerkt. Ik was ook graag doorgegaan", aldus Lokhoff, die sinds december 2011 de hoofdtrainer was van Limburgers.

Update 17 juni 17.02 uur - Werkloze Lokhoff wordt mogelijk assistent van Stevens
Volgens Voetbal International wordt Ton Lokhoff assistent-trainer van Huub Stevens bij diens nieuwe werkgever PAOK Saloniki. De Grieken stelden Stevens recent aan als hoofdcoach en Lokhoff is bij hem in beeld om als rechterhand te gaan fungeren; Lokhoff werd eerder deze maand de laan uitgestuurd bij VVV-Venlo.

VVV-Venlo heeft een juiste beslissing genomen

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties