Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: West Brom wijst transferverzoek van Berahino resoluut af

Laatste update:

Daarmee lijkt Westbrom duidelijkheid te willen scheppen naar andere geïnteresseerde partijen. Het contract van Berahino loopt nog twee jaar door en voorlopig is een vertrek wat de club betreft dus niet aan de orde. "Onze positie is onveranderd ten opzichte van de verklaring die vorige week is gegeven. De club onthoudt zich verder van ieder commentaar", luidt het.

Manager Tony Pulis liet Berahino zondag al buiten zijn selectie voor het competitietreffen met Chelsea (2-3 verlies). Volgens de geroutineerde oefenmeester was de 22-jarige goalgetter er met zijn hoofd niet bij. "Saido is een geweldige jongen, maar hij is er met zijn hoofd niet bij nu. Ik heb geen problemen met hem, wel met de transfermarkt", zei hij na afloop. Het is zeer de vraag of Berahino komend weekeinde wel tot de selectie behoort. De transfermarkt sluit volgende week maandag pas.

Update 25 augustus 16.45 uur - Ook tweede bod Spurs afgewezen: 'Hij is niet te koop'
West Bromwich Albion houdt voet bij stuk. De club maakte maandag bekend dat het een transferverzoek van Saido Berahino heeft afgewezen en een dag later bijt ook Tottenham Hotspur in het stof. De Londenaren brachten een tweede bod uit op de aanvaller. "Onze positie blijft onveranderd. De verkoop van de speler in kwestie staat niet op onze agenda", verklaart voorzitter Jeremy Peace in een kort statement.

Update 27 augustus 20.11 uur - West Brom wijst transferverzoek van Berahino resoluut af
Een transferverzoek indienen heeft niet altijd zin. Saido Berahino deed het deze week bij West Bromwich Albion, maar heeft nul op het rekest gekregen van de clubleiding. Die wees twee aparte biedingen van Tottenham Hotspur af en wil ook geen gehoor geven aan de wens van de sterspeler om weg te gaan. "Ik heb Saido aangegeven dat hij gedurende deze transferperiode niet zal worden verkocht. Hij blijft hier. Zoals ik al heb gezegd sinds 18 augustus, de dag waarop Tottenham het eerste bod uitbracht: onze topscorer verkopen maakt geen deel uit van onze plannen", zegt voorzitter Jeremy Pearce.

WBA moet Saido Berahino gewoon laten gaan

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties