Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: West Bromwich meldt komst van Heraclied Davidson

Laatste update:

Dat er een transfersom op tafel moet komen is de schuld van Davidson zelf: zijn contract bij Heracles liep in de zomer af, maar omdat hij vergat om de verbintenis voor 15 mei formeel op te zeggen, konden de Tukkers automatisch voor een jaar verlengen. De 23-jarige Davidson moest zich twee weken geleden weer melden bij Heracles, maar bleef weg.

De linksback verbleef al in Engeland en zet zijn loopbaan nu dus waarschijnlijk voort bij West Bromwich, dat in het afgelopen seizoen als zeventiende eindigde in de Premier League. Davidson speelde in 2,5 jaar tijd 46 competitiewedstrijden voor Heracles en was tijdens het afgelopen WK basisspeler bij Australië.

Proefspelers
Heracles maakt zaterdagavond op de website van de club bekend dat de proefstage van Travis Brent met een week is verlengd, maar dat Arinse Uade en Joonas Pulkkinen zijn afgetest. "Pulkkinen is nog te jong om aan te sluiten. Wel houden we zijn ontwikkeling in de gaten. Brent heeft nog een week om een definitieve indruk achter te laten," aldus Jan de Jonge na het duel in Saasveld tegen Al Ittihad.

Update 5 augustus 16.17 uur - West Bromwich meldt komst van Heraclied Davidson
Jason Davidson zet zijn loopbaan definitief voort in het shirt van West Bromwich Albion. De 23-jarige verdediger bleef na het WK 2014, waarop hij actief was met Australië, weg bij Heracles Almelo en toog naar West Brom. Hij was echter vergeten zijn arbeidsovereenkomst in het Polman Stadion op te zeggen en dus had Heracles recht op een vergoeding voor de international. West Brom heeft een niet nader bekendgemaakt bedrag richting de Almeloërs overgemaakt en presenteert Davidson nu als aanwinst. Hij heeft voor twee jaar getekend en West Brom heeft de optie op een derde seizoen.

Jason Davidson is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
3
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
20
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties