Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wijnaldum maakt verwachte overstap: 'Kijk naar Quincy Promes'

Laatste update:

"Een eventuele overgang van Wijnaldum naar Deventer staat volledig los van de transfer van Jarchinio Antonia naar ons", zegt Nijland in gesprek met RTV Noord. "Wij zijn met Go Ahead Eagles in gesprek en wellicht komt er eind deze week meer duidelijkheid." Wijnaldum, de jongere broer van PSV'er en Oranje-international Georginio Wijnaldum, kwam vorig jaar over van AZ.

FC Groningen informeerde afgelopen maand bij SC Cambuur naar de beschikbaarheid van Martijn van der Laan. Nu Wijnaldum hoogstwaarschijnlijk naar Go Ahead Eagles vertrekt, lijkt Van der Laan opnieuw in beeld te komen, maar Nijland bestrijdt de eventuele komst van de Groninger. Volgens de sportbestuurder vragen de Friezen een te hoge transfersom.

Update 25 juni 16.39 uur - Wijnaldum maakt verwachte overstap: 'Kijk naar Quincy Promes'
Een jaar na zijn aankomst vertrekt Giliano Wijnaldum weer bij FC Groningen. De 21-jarige linkerverdediger tekent een contract voor twee seizoenen bij Go Ahead Eagles. "Je ziet toch steeds dat jonge spelers de kans krijgen bij Go Ahead om te spelen, te groeien en snel beter te worden. Kijk naar Quincy Promes, die is wel heel snel heel goed geworden, een inspiratiebron", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. Trainer Foeke Booy zegt Wijnaldum als een 'echte versterking voor de basis' te zien. "Giliano is een jongen met initiatief die op de flank goed door kan komen."

Een mooie club voor Giliano Wijnaldum

Meer nieuws

Feyenoord krijgt goed nieuws in trainerszoektocht: 'Hij is vrij om te praten'
19
Cadena SER onthult daadwerkelijke reden achter breuk Memphis met Atlético
30
Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
18
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
62
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties