Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wildschut kan bij club van ex-rechterhand van Mourinho terecht

Laatste update:

Wildschut is net begonnen aan zijn tweede seizoen bij sc Heerenveen. Na een seizoen bij PEC Zwolle en twee jaar in dienst van VVV-Venlo trokken de noorderlingen hem vorig jaar zomer aan. Marco van Basten gebruikte de flankspeler tot de winterstop voornamelijk als invaller en halverwege het seizoen verkaste Wildschut op huurbasis naar ADO Den Haag.

Nu is hij terug bij sc Heerenveen, maar ook Dwight Lodeweges ziet hem niet als basisspeler. Wildschut viel in de eerste drie wedstrijden steeds in en de kans is groot dat hij die rol moet blijven vervullen, wanneer hij niet weggaat. Het contract van de snelle aanvaller loopt nog twee jaar door. Zijn club zag voorin Alfred Finnbogason, Rajiv van La Parra en Bilal Basacikoglu gedrieën al weggaan. Verder vertrokken onder meer Hakim Ziyech, Arnold Kruiswijk en Ramon Zomer.

Update 26 augustus 08.50 uur - Wildschut kan bij club van ex-rechterhand van Mourinho terecht
Volgens De Telegraaf is Middlesbrough de Engelse club die interesse in Yanic Wildschut heeft. De aanvaller heeft ook dit seizoen geen basisplaats bij sc Heerenveen, dat zich nog niet heeft uitgesproken over een eventueel vertrek van de ex-speler van PEC Zwolle en VVV-Venlo. Bij Middlesbrough staat Aitor Karanka, voormalig assistent van José Mourinho bij Real Madrid, voor de selectie.

Moet sc Heerenveen proberen Yanic Wildschut te houden?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
11
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties