Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Willem II bevestigt komst eerste aanwinst van Fortuna Sittard

Laatste update:

Het contract van Saddiki bij Fortuna liep af, waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar Willem II. De middenvelder speelde sinds 2014 voor de Limburgse club, nadat hij overkwam van tweedeklasser Sportclub Irene uit Tegelen. Saddiki miste in het succesvolle Jupiler League-seizoen slechts twee wedstrijden bij Fortuna en kwam zodoende tot 36 wedstrijden.

Voor Willem II is Saddiki de eerste aanwinst voor komend seizoen. De Tilburgse club neemt komende zomer afscheid van Eyong Enoh, Thom Haye, Darryl Lachman, Stefan van der Lei, Bartholomew Ogbeche en Giliano Wijnaldum, die allen in het bezit zijn van een aflopende verbintenis. Ook Pedro Chirivella is volgend seizoen niet meer in het shirt van Willem II te bewonderen, omdat de gehuurde middenvelder terugkeert naar Liverpool.

Update 16 mei 16.52 uur - Willem II bevestigt komst eerste aanwinst van Fortuna Sittard
Dries Saddiki verruilt Fortuna Sittard voor Willem II, zo bevestigt de Tilburgse club via officiële kanalen. De middenvelder doorstond woensdag de medische keuring en ondertekende een driejarig contract, met een optie voor nog een seizoen. "Dries is een talentvolle speler die op relatief late leeftijd bij een profclub terecht is gekomen. Afgelopen seizoen heeft hij bij Fortuna zijn stempel gedrukt op de uiteindelijk promotie", aldus technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II.

Goede aanwinst voor Willem II?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties