Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Willem II heeft Lachman alsnog binnen voor duel met Ajax

Laatste update:

Lachman, die in Tilburg de vervanger kan worden van Jordens Peters, stapte vorig jaar zomer over van FC Twente naar Sheffield Wednesday en tekende toen voor twee seizoenen. Zonder een wedstrijd voor de Engelsen te hebben gespeeld mocht hij vervolgens in januari op huurbasis aan de slag gaan bij SC Cambuur en nadien keerde hij terug naar zijn eigenlijke werkgever.

Er is echter opnieuw geen perspectief voor Lachman bij the Owls in de Championship en daarom opteerde hij voor Willem II. "Ik ben blij dat ik mezelf weer kan laten zien in de Eredivisie, nadat duidelijk werd dat ik bij Sheffield opnieuw geen kansen zou krijgen. Ik kon bijvoorbeeld ook naar Cyprus, Hongarije en Bulgarije, maar Willem II voelt vertrouwder. Bovendien ben ik nu weer dicht bij mijn familie."

Update 19 augustus 11.08 uur - Domper voor Willem II in aanloop naar uitwedstrijd bij Ajax
Darryl Lachman kan zaterdagavond nog niet meedoen bij Willem II in de uitwedstrijd tegen Ajax. Een woordvoerder van de KNVB heeft aan het Brabants Dagblad laten weten dat de verdediger nog niet speelgerechtigd is; de overeenkomst met Sheffield Wednesday schijnt nog niet formeel rond te zijn. Dat is een domper voor Willem II, dat ervan uitging dat Lachman gewoon mocht spelen: donderdag stond hij tijdens het partijspel op de training in de basiself.

Update 19 augustus 16.52 uur - Willem II heeft Lachman alsnog binnen voor duel met Ajax
Willem II heeft de laatste formaliteiten rondom de komst van Darryl Lachman afgerond. De Tricolores maken op de officiële website bekend dat het papierwerk in orde is gemaakt en dat de verdediger zaterdag toch wel mee kan doen in de uitwedstrijd tegen Ajax. Lachman gaat met rugnummer 29 spelen.

Denk je dat Darryl Lachman een waardevolle versterking blijkt voor Willem II?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties