Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Willem II maakt tijdelijke komst 'sterk aanspeelpunt' officieel

Laatste update:

Willem II heeft de komst van Armenteros nog niet officieel bevestigd. Doet het dat vóór het middaguur, dan mag hij vrijdagavond meedoen tegen Go Ahead Eagles in de vierde speelronde van de Eredivisie. De 24-jarige aanvaller maakte in het shirt van Heracles Almelo 24 doelpunten in 97 wedstrijden en tekende bij Feyenoord voor één treffer in 19 duels.

Behalve Armenteros wil Willem II ook nog graag Mitchell Dijks in huis halen. De verdediger werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen en komt ook nu niet in aanmerking voor een basisplaats in Amsterdam. De 21-jarige Dijks heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in de hoofdstad.

Update 28 augustus 16.45 uur - Willem II maakt tijdelijke komst 'sterk aanspeelpunt' officieel
Willem II maakt donderdag melding van de komst van Samuel Armenteros, die de rest van het seizoen wordt gehuurd van Anderlecht. De aanvaller is niet op tijd speelgerechtigd voor het duel met Go Ahead Eagles. Jurgen Streppel is opgetogen over de komst van Armenteros. "We waren nog op zoek naar een spits en die hebben we nu met Samuel gevonden", vertelt de trainer annex technisch manager via de officiële kanalen. "Hij is een sterk aanspeelpunt en past in het systeem zoals wij dat willen spelen. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft."

Gaat Samuel Armenteros het bij Willem II beter doen dan bij Feyenoord?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties