Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Willem II reageert op statement fans: 'Onmenselijk, ongepast'

Laatste update:

"De conclusie is hard, maar heel duidelijk. Wij herkennen Willem II niet meer. Onze club, onze trots dreigt door passanten ter ziele te gaan. Dit laten we niet gebeuren. Maandagavond hebben we met elkaar de handen ineengeslagen om tot actie te komen. Het kan zo niet verder", stellen de supporters in een statement aan de directie van de Brabanders. Naast de tegenvallende sportieve resultaten wijzen de fans ook op een aantal incidenten die onder het bewind van Van de Looi hebben plaatsgevonden.

"Sinds de komst van deze trainer hangt er een negatieve sluier over het voetbal van Willem II. De trainer heeft geen binding met de club of de supporters. Hij staat teleurgestelde supporters ook niet te woord." Het spel van Willem II is sinds Van de Looi anderhalf jaar geleden neerstreek in het Koning Willem II Stadion volgens de fans 'niet om aan te zien' en 'wordt ook nog eens met de week minder.'

"Er is geen beleving en passie meer bij de spelers. De trainer geeft wekelijks de schuld van het falen aan de selectie. Maar zijn steeds veranderende tactiek heeft een verlammende werking op de spelers." Naast het statement waarin de supporters hun onvrede onder woorden brengen zijn zij ook van plan om aanstaande wedstrijd tijdens de wedstrijd tegen PSV enkele acties te ondernemen. De Kingside zal bijvoorbeeld de eerste vijf minuten leeg blijven als maatregelen van het clubbestuur uitblijven.

Update 7 maart 14.50 uur - Willem II reageert op statement fans: 'Onmenselijk, ongepast'
In een schriftelijke verklaring reageren algemeen directeur Berry van Gool en technisch directeur Joris Mathijsen woensdag op het statement van de supporters van Willem II, die het vertrek van Erwin van de Looi eisen. "Onmenselijk, ongepast en niet in de geest van Willem II", citeert het Brabants Dagblad. Willem II roept de fans mede namens de spelersgroep op hun acties niet voort te zetten. De club begrijpt dat de plek op de ranglijst als zorgelijk wordt gezien: "Maar we staan nog steeds vijf, zes punten los van de streep en hebben een beter doelsaldo."

Vind jij dat Willem II Erwin van de Looi moet ontslaan?

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties