Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Witschge bevestigt: 'De Boer blijft zeker bij Internazionale'

Laatste update:

"Onze coach heeft nooit ter discussie gestaan, resultaten zijn niet altijd zwart-wit", doet hij uit de doeken op een perspraatje. "We zijn op weg en we proberen beter te worden. Het is alleen maar natuurlijk dat we soms een hobbel in de weg tegenkomen. Het is onze baan om voorbij de resultaten te kijken. Wij analyseren dieper dan wat jullie in de krant lezen. We kijken naar de prestaties en analyseren elk aspect samen met de coach, met het doel om beter te worden."

"We hebben een goed team en een proactieve coach. Frank de Boer heeft nooit ter discussie gestaan en we steunen zijn project, we geloven dat dit succesvol kan worden. De coach is meer relaxed dan jullie denken en wij hebben altijd ons vertrouwen in hem bevestigd, ook op televisie. We hebben met niemand gesproken, mensen zijn zelf naar voren gestapt omdat iedereen bij Inter wil werken."

"Maar De Boer is de coach van Inter en hij staat niet alleen", gaat Ausilio verder. "Jullie kunnen zien dat veel mensen uit het bestuur dagelijks naar het trainingsveld komen. We staan altijd achter het team, achter de coach en zijn staf. Elke dag weer."

Update 28 oktober 21.37 uur - Witschge bevestigt: 'De Boer blijft zeker bij Internazionale'
Sportief directeur Piero Ausilio liet vrijdagmiddag weten dat de positie van Frank de Boer 'nooit ter discussie' heeft gestaan en Rob Witschge bevestigt dat zijn cliënt gewoon de trainer van Internazionale blijft. "Frank blijft zeker bij Inter, geen twijfel mogelijk. Hij is rustig en focust zich op het werk dat gedaan moet worden. Het project is nog gaande. Nogmaals: hij blijft er erg rustig onder en is gelukkig bij Inter", zo wordt Witschge geciteerd in de Italiaanse media.

Denk jij dat Frank de Boer jaren bij Internazionale werkzaam blijft?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties