Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'WK van 2026 bestaat uit zestien groepen van drie landen'

Laatste update:

Momenteel doen 32 teams mee aan het WK, maar mogelijk worden dat er in de toekomst 40 of 48. De toernooien van 2018 en 2022 zullen sowieso met 32 landen worden gespeeld. De Raad van Bestuur komt in januari bijeen, vermoedelijk in Zürich, en Infantino verwacht tegen die tijd een beslissing over eventuele uitbreiding voor de WK's ná 2022. Hij is 'vrij optimistisch', tekent AP op.

Infantino is zelf voor een WK met 48 landen, waarbij 32 ploegen eerst een voorronde moeten spelen. De 16 winnaars voegen zich bij de overige 16 geplaatste landen. Volgens de Zwitser daalt de kwaliteit niet door het toenemende aantal deelnemers. "Kijk naar het laatste WK. Engeland en Italië werden toen uitgeschakeld door Costa Rica. De kwaliteit zou juist toenemen."

Update 7 december 18.23 uur - 'WK van 2026 bestaat uit zestien groepen van drie landen'
Gianni Infantino blijft bij zijn plan om het deelnemersveld van het WK fors uit te breiden, zo meldt het AFP. Volgens het Franse persbureau heeft de voorzitter bij het WK van 2026 zelfs al een toernooi-opzet uit de doeken gedaan: zestien groepen van drie landen, en een knockout-fase voor de laatste 32 landen.

Ben je voorstander van meer deelnemers op het WK?

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties