Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wolverhampton promoveert als kampioen naar Premier League

Laatste update:

De formatie van de Portugese manager Nuno Espírito Santo is al sinds halverwege november koploper in de Championship en stond voorafgaand aan de 43e speelronde al twaalf punten los van Fulham, de nummer drie van de competitie. De Londenaren leken zaterdagavond op eigen veld na een doelpunt van Aleksandar Mitrovic op weg naar een minimale overwinning tegen Brentford, maar Neal Maupay gooide in de vierde minuut van de blessuretijd toch nog roet in het eten voor Fulham.

De achterstand van Fulham op Wolverhampton is door het gelijkspel opgelopen tot tien punten, hetgeen met nog drie wedstrijden te spelen niet meer te overbruggen is voor the Cottagers. De kans is overigens groot dat Wolverhampton zich zelfs met een landstitel op zak zal melden in de Premier League: de voorsprong op nummer twee Cardiff City bedraagt negen punten. The Wolves spelen zondagmiddag thuis tegen Birmingham City, terwijl Cardiff City later vanavond nog een thuisduel met Nottingham Forrest wacht.

Update 21 april 17.58 uur - Wolverhampton promoveert als kampioen naar Premier League
Wolverhampton Wanderers was al zeker van een plek in de top twee van de Championship en daarmee promotie naar de Premier League, maar heeft zich zaterdag ook gekroond tot kampioen. Het team van Nuno Espírito Santo won met 0-4 van Bolton Wanderers; een gelijkspel was al genoeg geweest. Wolverhampton heeft na 44 wedstrijden 98 punten verzameld; nummer twee Fulham staat op 85 punten. Fulham, Cardiff City en Aston Villa maken in de slotweken uit wie er samen met Wolverhampton direct promoveert naar het hoogste niveau.

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties