Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Woordvoerder Ajax ontkent: 'Ruzie tussen dronken lokale mensen'

Laatste update:

De politie was tijdens de wedstrijd al zichtbaar aanwezig; maar op enkele confrontaties na, bleef het rustig. Een half uur na het duel werd het onrustig bij het sportterrein; er werden enkele opstootjes gemeld tussen Nederlandse supportersgroepen. Toen enkele medewerkers van de organisatie de boel probeerden te sussen, kreeg één van hen een vuistslag in het gezicht. Hij moest vervolgens naar de huisartsenpost om aan zijn verwondingen te worden verzorgd.

Ook een andere 37-jarige medewerker kreeg een klap en een 32-jarige man werd bedreigd, stelt de politie. Mogelijk zijn ook andere bezoekers belaagd. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar de politie neemt deze zaak hoog op en is een onderzoek gestart. Er hebben zich al mensen gemeld die video's hebben gemaakt en aangeleverd. De politie roept iedereen op die iets gezien of gefilmd heeft om zich te melden.

Cristian Tanase kon zaterdag namens FCSB geheel vrijstaand de 0-1 op het scorebord brengen. Carel Eiting zorgde er halverwege de eerste helft voor dat de score weer in evenwicht kwam: de middenvelder ontdeed zich met een knappe beweging van een directe tegenstander en rondde vervolgens beheerst af. In de tweede helft kregen beide teams kansen op de zege, maar gescoord werd er uiteindelijk niet meer.

Update 8 juli 13.48 uur - Update: Woordvoerder Ajax ontkent: 'Ruzie tussen dronken lokale mensen'
Hoewel de politie de ongeregeldheden die zaterdag rondom het oefenduel tussen Ajax en FCSB plaatsvonden nog onderzoekt, heeft een woordvoerder van de Amsterdamse club aan Het Parool laten weten dat er geen sprake is geweest van meerdere opstootjes tussen Nederlandse supportersgroepen. Volgens de spreekbuis van de club hadden de incidenten niets te maken met de wedstrijd die Ajax eerder op de wedstrijd speelde: "Het was een ordinaire caféruzie tussen dronken lokale mensen die ruim twee uur na afloop van het duel slaags raakten." De woordvoerder geeft aan dat een persoon in de kantine ruzie kreeg met een ander, waarna er klappen zijn uitgedeeld. Nadat de organisatie probeerde de kemphanen uit elkaar te houden en hen eruit zette, zouden er bedreigingen zijn geuit.

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
4
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
21
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties