Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wouters mag Amerikaanse aanwinst Agudelo opstellen

Laatste update:

De zeventienvoudig international schrijft op zijn eigen account: Excited to be joining FC Utrecht on loan for the rest of the season. First European debut. Agudelo, die op elke positie in de voorhoede uit de voeten kan, was voor het laatst bij New England Revolution actief. Bij die club uit Foxborough maakte Agudelo zeven doelpunten in veertien wedstrijden. Hij werd gezien als een van de beste aanvallers in de Major League Soccer.

Eerder kwam Agudelo uit voor Chivas USA en de New York Red Bulls. In 2011 bereikte hij met de Verenigde Staten de finale van de Gold Cup; die ging verloren tegen Mexico. Agudelo was in 2011 al eens op proef bij VfB Stuttgart en Liverpool, maar bij die verenigingen dwong hij geen contract af. Het talent werd de voorbije weken ook in verband gebracht met onder meer FC Twente en Anderlecht, maar FC Utrecht gaat met Agudelo aan de haal.

Update 20 januari 17.33 uur - FC Utrecht bevestigt komst van Amerikaan Agudelo
Als hij de medische keuring zonder problemen doorstaat en een werkvergunning krijgt, maakt Juan Agudelo de overstap van Stoke City naar FC Utrecht. De Eredivisionist bevestigt via de officiële kanalen dat het rond is met the Potters en Agudelo zelf over een huurperiode tot de zomer. "Een jongen als Juan moet spelen, maar kan dat op dit moment nog niet bij Stoke City. Wij bieden uitkomst. Een buitenkansje voor ons", zegt manager spelerszaken en scouting Edwin de Kruijff tevreden. "Hij is een allround aanvaller met enorm veel kwaliteit. Hij is technisch vaardig, heeft een enorme drang naar het doel, kan goed uit de voeten met een man in zijn rug en is bovendien redelijk snel."

Update 24 januari 11.48 uur - Wouters mag Amerikaanse aanwinst Agudelo opstellen
Juan Agudelo kan binnenkort zijn debuut gaan maken voor FC Utrecht. De aanvaller wordt gehuurd van Stoke City en FC Utrecht maakt via Twitter bekend dat het papierwerk in orde is gemaakt: Agudelo is vrijgegeven en mag definitief spelen voor de club. Utrecht speelt zaterdag tegen Roda JC Kerkrade, maar het is maar de vraag of de Amerikaan dan direct bij de wedstrijdselectie zal zitten.

'Juan Agudelo is een goede versterking voor FC Utrecht'

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties