Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wouters vindt twee keepers mager en krijgt Verhoeven erbij

Laatste update:

Terugblikkend op zijn jaren bij Ajax zegt Verhoeven dat hij er een fantastische tijd heeft gehad; de sluitpost won er twee landstitels, een KNVB-Beker en kwam enkele keren in actie in Europees verband. Spijt heeft hij dan ook niet van zijn besluit om FC Volendam te verlaten voor een rol op het tweede plan bij Ajax. "Als ik drie jaar terug zou kunnen in de tijd, naar het moment waarop ik Volendam verliet, dan zou ik zeker weer de stap naar Ajax nemen."

"Ik ben een persoon die vind dat als je een beslissing neemt, je er volledig achter moet staan. De enige slechte keuze is geen keuze", geeft Verhoeven aan in een interview met Ajax Showtime. De doelman werd om zijn postuur vaak negatief bejegend in de vaderlandse media, maar dat kan hem niet deren; hij weet dat spelers va Ajax onder een vergrootglas liggen. "Dat is wel eens lastig, maar dat maakt mijn Ajax-periode niet minder leuk om meegemaakt te hebben."

"Je krijgt door de media snel een stempel, waar je bijna niet vanaf kan komen. Echter, wij hebben als groep in deze turbulente seizoenen laten zien dat wij een goede groep waren en dat weinig tot niks ons van ons doel kon afleiden; het kampioenschap", klinkt het. "Ik heb op dit moment nog geen club, ben hard aan het trainen voor mezelf. Ik wil graag spelen bij een club of actief zijn in een andere rol, zodat ik nog belangrijker kan zijn voor een club en team. Ik sta voor veel opties open. Misschien speelt het beeld wat de media over mij hebben gecreëerd wel mee, maar ik wil graag het tegendeel bewijzen."

Update 10 juli 16:30 uur - Wouters vindt twee keepers mager en krijgt Verhoeven erbij
Jeroen Verhoeven houdt zijn conditie op peil bij FC Utrecht. De 32-jarige doelman fungeerde de voorbije drie jaar als reservekeeper bij Ajax en daar werd zijn aanwezigheid op prijs gesteld. De geboren Amsterdammer kon er echter niet blijven en trainde de afgelopen tijd voor zichzelf: nu doet hij dat in groepsverband bij FC Utrecht. "Wij hebben nog maar twee keepers, wat Jan Wouters ook wat mager vond. Vandaar dat we elkaar helpen", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik tegen Voetbal International.

"Hij kan trainen en fit blijven en wij hebben drie keepers", legt Van Schaik de win-win situatie uit. "We zoeken nog een ervaren derde keeper voor het seizoen begint. Je weet nooit hoe het loopt. Maar voorlopig is dit alleen een wederzijdse dienstverlening. En Jeroen is een uitstekende positieve jongen in de groep, die in deze weken ervaring extra geeft aan onze keepers."

Jeroen Verhoeven is een aanwinst voor iedere Eredivisieclub

Meer nieuws

Argentinië komt achter door eigen doelpunt Martínez, maar dan is daar Messi
1
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
2
Johan Derksen ergert zich kapot aan Ronald Koeman: 'Hij is zó hypocriet'
17
Toni Kroos schrijft na voetbalshow met Duitsland nieuw record op zijn naam
13
Van der Vaart ziet grote dissonant bij Duitsland met 'schoenen verkeerd om aan'
6
Duitsland geeft galavoorstelling en maakt Schotland met de grond gelijk op EK
86

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties