Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Younes heeft wel oren naar Schalke: 'Het is een interessante club'

Laatste update:

De boulevardkrant meldt dat Schalke serieuze belangstelling heeft en dat de transfersom voor de 23-jarige linksbuiten op zo'n tien miljoen euro uit zou kunnen komen. Younes werd eerder al in verband gebracht met clubs als Torino en RB Leipzig, maar Schalke lijkt nu dus het meest serieus in de markt te zijn voor de drievoudig A-international.

"Ajax is een opleidings- en verkoopclub, die zojuist Davy Klaassen voor 28 miljoen euro naar Everton heeft laten gaan. Als er iets langskomt dat past, en dat mij en Ajax aanspreekt, zullen we daar samen naar gaan kijken", liet Younes zich onlangs ontvallen in Die Zeit. Hij heeft in de Johan Cruijff ArenA nog een contract tot de zomer van 2018.

De Amsterdammers kunnen die verbintenis door een optie echter met één jaar verlengen. Mocht Younes naar Schalke gaan, dan wordt hij er mogelijk de opvolger van Max Meyer. De 21-jarige aanvallende middenvelder wil zijn tot medio 2018 doorlopende contract niet verlengen en kan naar TSG Hoffenheim, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur en Liverpool. Meyer speelde tot dusverre 164 wedstrijden voor die Knappen.

Update 30 juni 20.15 uur - Younes heeft wel oren naar Schalke: 'Interessante club'
Amin Younes wijst een transfer naar Schalke 04 niet direct van de hand. De aanvaller van Ajax laat zich lovend uit over de club uit Gelsenkirchen. "Schalke is een interessante club, met een grote traditie en een ongelofelijke historie. Ze hebben ook fantastische fans", zegt Younes in gesprek met WAZ. Voorlopig is de aanvaller echter nog niet bezig met een transfer. "Mijn zaakwaarnemer regelt die dingen. Ik heb hem gezegd dat ik me volledig wil concentreren op het toernooi en dat als ik terug ben, we gaan zitten. Dan zullen we gaan kijken hoe mijn toekomst eruit ziet."

Zou tien miljoen euro een mooie transfersom zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
24
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
26
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties